AK Parti'den nikah töreninde dua gerginliğine tepki

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşananlar AK Partililerin tepkisine neden oldu. Evlenecek kişilerin yakınları dua etmek isteyince nikah memuru burası devlet dairesi burada dua olmaz diyerek engellmeye çalıştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

EGELİ GAZETE- İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşananlar AK Partililerin tepkisine neden oldu. Evlenecek kişilerin yakınları dua etmek isteyince nikah memuru "Resmi dairede dua olmaz" diyerek engellmeye çalıştı. Dua okumaya devam eden adamın sesini bastırmak için yüksek sesle müzik açıldı. Buna karşılık AK Parti İzmir Miletvekili Eyyüp Kadir İnan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ olaya tepki gösterdi.

Eyyüp kadir inan, X hesabından yaptığı paylaşımla, Bu millete Ezan-ı Muhammediyi çok görenlerin Allah'a dua edenlerle ve alınmasıyla olan sorunların genetik bir sürecin gelişiminin bilincindeyiz diyerek, "Kusursuz millete belirtileriniz beyler ve kadınların rahatsızlıkları devam ediyor ezanımız daim bölgelerimiz hakim duamız halistir… Bakalım CHP İzmir Milletvekilleri bir rezaletin üstünü daha yine sessiz kalarakmı örtecekler…" dedi.

AK Partili Hamza Dağ , ise sosyal medya hesabından şu ifadelerle olaya tepki gösterdi,

"Resmi dairede dua olmaz” diyenler seçim sürecinde “İşimiz gücümüz Türkiye” diyerek noktadan oy olmasaydı. Keşke bu toprakların değerleri öğrenerek yola çıksaydınız. Zira bu memleketin ona bir karışında insanın özgürce dualarını edebilir!"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz