1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. Başkan Denizli'den Varank'a: ''Köpeğim bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip''

Başkan Denizli'den Varank'a: ''Köpeğim bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip''

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli Mustafa Varank'a sosyal medya hesabı üzerinden sert sözlerde bulundu. Denizli kendini eleştiren Varank'a "Köpeğim sizden daha mantıklı" ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda dün Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde eğitim yararına verilen konserde bayrak krizi yaşandı. Konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede asılı olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini istedi. Bu isteği reddedilen şarkıcı, sahneye çıkmaktan son anda vazgeçti. Vandi'nin Atatürk ve Türk düşmanı olmadığını, ancak kariyerini de düşünmek zorunda olduğunu belirttiği öğrenildi. Vandi'ye tepki gösteren CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Kendisini yuhalamayın, güzel nefesinizi yoracağınız bin insan olmadığını düşünüyorum" dedi.

Bunun üzerine Mustafa Varank Lal Denizli'yi eleştirerek  "Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile "Türk Eğitim Vakfı" için düzenlenen bağış gecesine "Yunan" sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce Milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP" dedi.

Lal Denizli Varank'a X hesabından paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Sizin yönetim anlayışınızda, kurumların kendi özgür fikirlerine ve programlarına saygı göstermek gibi bir gelenek olmadığından Çeşme’de düzenlenen bir yardım konserinde, Türk Eğitim Vakfı’na ait organizasyonda yine sanatçı tercihinin kendilerine ait olabileceği aklınıza bile gelmemiştir. 

Evet BAYRAK ve ATATÜRK, sadece biz CHP’lilerin değil 85 milyonun kırmızı çizgisidir ve milli değerlerimizi şanlarına yakışır şekilde korumak da biz CHP’lilerin en iyi bildiği şeydir.

Sizin aksinize biz bunu hamaset için değil; Onları ilelebet koruma amacıyla hareket ederiz. 

Belediye Başkanı olduğumdan bu yana hiçbir söylem, iddia ve gereksiz yaklaşıma cevap vermedim, bundan sonra da bu tavrım aynen devam edecek.

Lakin sizin gibi bu ülkede “bakanlık” yapmış bir kişinin, sırf CHP’ye muhalefet etmek için değerlerimizi ayak altına almak isteyenlerle bile nasıl yan yana gelebileceğinizi tüm milletimiz görsün diye cevap veriyorum. 

Bu arada, köpeğim konuşmuyor malum öyle bir genetik özelliği bulunmuyor fakat emin olun sadece hareketleriyle bile sizden daha mantıklı davranışlara sahip. Şükür"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz