İş Dünyası Büyükşehir Belediyesi ile İzmir’e değer katacak4: İZSİAD’dan Tugay’a ziyaret

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Büyükşehir belediye başkanı Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu üyesi Semiha Güneş de katıldı. İzmir için işbirlikleri ve yürütülebilecek ortak projelerin gündeme geldiği toplantıda, ayda bir İzmir iş dünyası ile toplantı yapılarak İzmir'e değer katacak, kentin potansiyelini ortaya çıkaracak projelerin belirlenmesi kararlaştırıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD)  Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Büyükşehir belediye başkanı Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu üyesi Semiha Güneş de katıldı. İzmir için işbirlikleri ve yürütülebilecek ortak projelerin gündeme geldiği toplantıda, ayda bir İzmir iş dünyası ile toplantı yapılarak İzmir'e değer katacak, kentin potansiyelini ortaya çıkaracak projelerin belirlenmesi kararlaştırıldı.

Cengiz: “Ortak projeler yapmayı amaçlıyoruz”

Toplantıda konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz, İZSİAD olarak geçmiş dönemlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Bir Kira Bir Yuva, veresiye defterlerinin yakılması, Şiir Hatları gibi projeler, İZSİAD'ın önermesi ve Belediyemizin de desteği ile hayata geçen projeler oldu” dedi. Ayrıca her ay toplantılar yaparak iş dünyası olarak projeler ve öneriler sunduklarını hatırlatan Cengiz, “Bu dönemde de bu şekilde bir araya gelmeyi ve ortak projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda İZSİAD olarak her türlü çalışmanın içinde yer alacağımızı bilmenizi isteriz” diye konuştu.

Tugay: “Kentin potansiyelini ortaya çıkaracağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise İzmir’in her alanda potansiyeli yüksek bir kent olduğunu ifade ederek, “Ancak bugüne kadar ne yazık ki bu potansiyelini hayata geçirememiş. Biz yeni dönemde İzmir'i öncelikle tarım, kültür, sanayi, inovasyon, turizm alanlarında ön plana çıkarmak istiyoruz” dedi. Kentteki üretiminin katma değerini artırmak istediklerini vurgulayan Tugay, “Bu konuda iş dünyası ile de birlikte çalışmak ortak projelerde yer almak isteriz. Biz belediyenin yapması gereken rutin çalışmaları yaparız. Bu konuda talep etmeniz yeterli ama Kenti öne çıkaracak, diğer kentlere de örnek olacak projeleri hep birlikte üreterek hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda Belediye olarak her türlü desteği de sağlarız” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz