1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İzmir’de iki kişi hayatını kaybetti ama ders olmadı: Gediz Elektrik, İZSU’ya haber vermeden yaptığı kazıda ana hattı patlattı, Alsancak susuz kaldı

İzmir’de iki kişi hayatını kaybetti ama ders olmadı: Gediz Elektrik, İZSU’ya haber vermeden yaptığı kazıda ana hattı patlattı, Alsancak susuz kaldı

Geçen hafta Alsancak’ta iki genç insanın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ne yazık ki ders olmadı. Gediz İZSU’ya haber vermeden kazı yaptı. Ana su borularına verilen zarar nedeniyle Alsancak susuz kaldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir’de geçen hafta iki kişinin hayatını kaybetmesi de ders olmadı. Bir haftadır İzmirler sosyal medya hesaplarından açık kalan elektrik hattı çukurları ve çıplak bırakılmış kabloların fotoğraflarını paylaşıyor. Vatandaşlar paylaşımlarında elektrik gibi hayati öneme sahip bir konunun daha titiz bir çalışmayla yapılması gerektiğini ifade ediyor.

ANA BORUYU PATLATTILAR, ALSANCAK SUSUZ KALDI

Son olarak Alsancak’ta iki gencin hayatını kaybettiği Kültür Mahallesi’nde  ana su borusuna GDZ elektrik ekipleri tarafından zarar verildi. İZSU’ya haber verilmeden yapılan çalışmada zarar gören 200 mm’lik borunun kırılması nedeniyle Alsancak’ta bazı bölgelere uzun süre su verilemedi. İZSU ekipleri hasar gören boruyu tamir ettikten sonra Alsancak suya kavuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz