1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Magazin
  4. Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi

Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown ile Jon Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi'nin gizlice dünyaevine girdiği iddia edilmişti. Bon Jovi grubunun solisti Jon Bon Jovi, oğlunun evlendiğini doğruladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi - 1

"Stranger Things" ve "Enola Holmes" gibi yapımlarla tanınan İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown ve bir süredir birlikte olduğu Jake Bongiovi, yaklaşık 1 yıl önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi - 2

Nişanlandıklarını sosyal medya üzerinden duyuran genç çiftten Millie Bobby Brown,  Jake Bongiovi'ye "Seni şimdilik üç yazdır seviyorum, bütün yazlar boyunca sevmek istiyorum" diye seslenmişti.

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi - 3

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftin geçtiğimiz günlerde aile arasında bir törenle gizlice evlendiği iddia edilmişti.

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi - 4

Gizli nikahı Bon Jovi grubunun solisti Jon Bon Jovi doğruladı. The One Show adlı programa katılan ünlü isim, evlilik hakkında "Evet, doğru" ifadesini kullandı.

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi - 5

"GELİN MÜKEMMELDİ"

Ünlü müzisyen, "Onlar harikaydı. Çok küçük bir aile düğünüydü. Gelin mükemmeldi, Jake olabildiğince mutluydu" ifadesini kullandı.

Jon Bon Jovi doğruladı: Oğlum Jake ile Millie Bobby Brown evlendi - 6

"BON JOVI'NİN MOLAYA İHTİYACI VAR"

Öte yandan Millie Bobby Brown, aylar önce Bon Jovi'nin düğünde sahne alıp almayacağı konusuna açıklık getirmişti. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili  "Benden çıkıp herkese, baştan sona bir oyun sahnelememin istenmesi gibi geliyor bu bana. Jon Bon Jovi durmuyor! Hep tenis oynuyor ya da şan dersleri alıyor. Bence molaya ihtiyacı var, belki de üç saatlik bir molaya" demişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz