1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ seçim çalışmalarına eski başkanlardan başladı: Çakmur ve Özfatura’dan başarı dilekleri

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ seçim çalışmalarına eski başkanlardan başladı: Çakmur ve Özfatura’dan başarı dilekleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Burhan Özfatura ve Yüksel Çakmur’u ziyaret etti

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir eski büyükşehir belediye başkanları Burhan Özfatura ve Yüksel Çakmur’u ayrı ayrı ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde, karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunuldu, kentin sorunlarıyla ilgili istişareler edildi. Özfatura ve Çakmur, seçim çalışmaları dolayısıyla Hamza Dağ’a başarı dileklerini iletti. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ seçim çalışmalarına esi başkanlarını ziyaretlerle başladı. Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanları Burhan Özfatura ve Yüksel Çakmur’u ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, yerel seçim çalışamaları kapsamında İzmir eski büyükşehir belediye başkanları Burhan Özfatura ve Yüksel Çakmur’u ayrı ayrı ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde, karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunuldu, kentin sorunlarıyla ilgili istişareler edildi.  Özfatura ve Çakmur, seçim çalışmaları dolayısıyla Hamza Dağ’a başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz