1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Magazin
  4. Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu

Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu

Son dönemde rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Anya Taylor Joy, Mad Max serisinin yeni çıkacak devam filmi "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"nın çekimlerinde yaşadıklarını anlattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

"Queen's Gambit", "Dün Gece Soho'da" ve "Parçalanmış" gibi yapımlarla yıldız parlayan ünlü oyuncu Anya Taylor Joy, "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu - 2

Filmde Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa'nın gençliğini oynayan ünlü oyuncu, New York Times'a verdiği röportajda; "Değişmek istedim. Büyüyüp gelişmekten başka seçeneğimin kalmayacağı çok uç bir duruma girmek istedim. Tam da böyle oldu" dedi.

Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu - 3

"HİÇ BU FİLMİ YAPARKEN HİSSETTİĞİM KADAR YALNIZ OLMAMIŞTIM"

George Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin 6,5 ay süren çekimlerinde duygusal ve fiziksel bir testten geçtiğini söyleyen Anya Taylor Joy, o süreci şu sözlerle anlattı:

"Hiç bu filmi yaparken hissettiğim kadar yalnız olmamıştım. Çok derinlere inmek istemiyorum ama kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu."

Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu - 4

Çekimler sırasında yaşadıklarını anlatmak için zamana ihtiyacı olduğunu ifade eden ünlü isim, "Bana bu soruları 20 yıl sonra tekrar sorun" dedi.

Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu - 5

"BÖYLE BİR ROL İÇİN MILLER GİBİ BİRİNİN ELİNDE OLMALISINIZ"

Miller'la çalışmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu belirten Taylor-Joy, 79 yaşındaki yönetmenin Furiosa karakterine dair çok net bir vizyonu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir role girişecekseniz, George Miller gibi birinin ellerinde olmalısınız. Furiosa'nın savaş ifadesinin nasıl olacağına dair çok net ve katı bir yaklaşımı vardı. Filmin büyük bölümünde sadece gözlerimi kullanmama imkan tanıdı. 'Ağzın kapalı, duygu yok, gözlerinle konuş' gibi bir şeydi. Hepsi bu, elimdeki tek şey buydu.

Anya Taylor-Joy'dan Mad Max itirafı: Kolay olacağını düşündüğüm her şey zordu - 6

Furiosa'nın yükselişinin ilk 15 yıllık kısmını anlatan ve 24 Mayıs'ta vizyona girecek filmde; Anya Taylor-Joy'a Chris Hemsworth ve Tom Burke eşlik ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz