1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. Aslanoğlu'ndan Danışma Kurulu'nda örgüte birlik çağrsı: "Aile olalım, birbirimize sarılalım, iktidara yürüyelim"

Aslanoğlu'ndan Danışma Kurulu'nda örgüte birlik çağrsı: "Aile olalım, birbirimize sarılalım, iktidara yürüyelim"

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın Danışma Kurulu toplantıısını bugün Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde yaptı. İlk sözü alan Aslanoğlu 2023 Genel seçimlerini ve 2024 Yerel seçimlerini değerlendirdi. Aslanoğlu Danışma kurulu açılış konuşmasında örgüte çağrı yaparak "Aile olalım, birlik olalım, iktidara yürüyelim" ifadelerine yer verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE-CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İzmir İl Başkanlığı'nın Danışma Kurulu toplantısı bugün Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde İzmir İl yöneticileri, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililerinn katılımıyla gerçekleşti. İlk sözü alan Aslanoğlu 2023 Genel seçimlerini ve 2024 Yerel seçimlerini değerlendirdi. Aslanoğlu Danışma kurulu açılış konuşmasında örgüte çağrı yaparak "Aile olalım, birlik olalım" dedi. 


İlk sözü alan İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, konuşmasında hafta sonu İzmir'in bir çok ilçesinde çıkan yangınlara vurgu yaptı. Torbalı'daki tüp patlamasına da dikkat çeken Aslanoğlu, "Merkezi hükümetin bir an önce tedbirleri alması gerekiyor" diye konuştu. Madımak'ı andıklarını ifade eden Aslanoğlu "Böyle acıların bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız" dedi. 


"GENEL SEÇİMLERDE KOODİNASYON MERKEZLERİNDEN BOYNUMUZ BÜKÜK AYRILDIK"
Danışma kurulunda önerileri  paylaşacağını ifade eden Aslanoğlu sözlerine şöyle devam etti:
"Bildiğiniz gibi geçen yıl göreve başladım. Ardından büyük Türkiye depremi oldu. Örgüt seferber oldu. Aynı zamanda Belediye ve ilçe başkanlarımız deprem bölgeesinde çalıştılar. Ardından masa devrildi. Masa kuruldu. Milletvekilleri adayları belli oldu ve İzmir'de boynumuz bükük ayrıldık. İzmir'de çok iyi seçim sonuçları aldık. Karşıyaka'da oy rekorların kırdık ama seçim koordinasyon merkezinden boynumuz bükük ayrıldık" 


"İLK KEZ BİR ÇOK BELEDİYEYİ KAZANAN BİRİNCİ PARTİ OLDUK"
Sıranın 2024 Yerel seçimlerine geldiğini ifade eden Aslanoğlu,, "Yerel adaylar belli oldu. Spor toto gibi o günlerde herkes kaç ilçe kaybedeceğimizi söylüyordu. Sonuç ne oldu 31 belediyeden 29'unu kazandık. Biz 31 seçim sahasında çok çalıştık. İlk kez seçim koordinasyon merkezlerinden büyük bir gururla ayrıldık. İlk kez biz bir çok belediyeyi kazanan birinci parti olmuştuk" ifadelerini kullandı. 


ASLANOĞLU'NDAN ÖRGÜTE ÇAĞRI: "AİLE OLMALIYIZ"

"Hepimiz biliyoruz ki seçimleri örgütler kazanır" diyen Aslanoğlu, "Örgüt diyince tabi ki en tepeden en alta kadar bu seçim zaferi liderlik örneğidir. Genel Başkanımızın seçim zaferinde başarısı çok büyüktür. Aynı zamanda seçimin gerçek kahramanları kadın kollarımızdır. Gençlik kollarımızdır. Eğer biz bölünürsek parçalanırsak birbirimize düşersek, iktidar avucumuzun içinden kayıp gidecek. Aile olmalıyız. Birbirimizin hatalarını içerde kapatıp beraber olmamız lazım. Sandık ne zaman kurulursa kurulsun CHP ilk Genel seçimlerde iktidar olacaktır" diye konuştu. 


Aslanoğlu,"Kurultaydan sonra herkes bizim birbirimize düşmemizi bekliyordu. Yerel seçim aday belirleme süreci gördük. Çok fazla kırılma vardı herkes buradan kriz bekliyordu. Hatta benim kriz çıkartmamı bekliyordu. Tarih beni yazacaksa kriz çıkmasın diye elinden geleni yaptı diye yazacak" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz