1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Aydın'a şehit ateşi düştü: Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk kurtarılamadı

Aydın'a şehit ateşi düştü: Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk kurtarılamadı

Pençe Kilit Operasyonu’nda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve Aydın’ın Nazilli ilçesinden evli olan Piyade Sıhhiye Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’ten acı haber geldi. Önk, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, 3 Ağustos tarihinde BTÖ mensupları tarafından önceden döşenen EYP’nin infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine devam edilen Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk şehit oldu. Şehidin Aydın Nazilli'den evli olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 03 Ağustos 2024 tarihinde, BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Muhammed Emin ÖNK yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 20 Ağustos 2024 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

İZMİR VALİSİ ELBAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İzmir Valisi Süleyman Elban da yayınladığı mesajda, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 3 Ağustos 2024 tarihinde BTÖ mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 20 Ağustos 2024 tarihinde şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Aziz Milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz