1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yerel Yönetimler
  4. Başkan Engin'den iyi haber

Başkan Engin'den iyi haber

CHP’li Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, internet sitesi yayını sırasında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerin ardından ameliyat olan Engin'in durumunun iyi olduğu öğrenildi

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
CHP’li Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, canlı yayın sırasında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerin ardından ameliyat olan Engin'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Engin, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılmıştı. İlk belirlemeye göre beyin kanaması geçirdiği belirtilen Engin'in entübe edildikten sonra, yapılan tekninlerin ardından ameliyat oldu. Ameliyattan çıkan Başkan Engin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Narlıdere Belediyesi'nden Başkan Engin'in sağlık durumu hakkında açıklama
"Geçtiğimiz Çarşamba günü ani bir rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Belediye Başkanımız Ali Engin, Medicana International İzmir Hastanesi'nde başarılı bir tedavi süreci geçirmektedir. Genel sağlık durumu iyi olan Başkanımız Ali Engin, doktorların gözetiminde istirahat etmektedir. Bu süreçte Başkanımız Ali Engin’e geçmiş olsun dileklerini ileten, yakın ilgi ve alaka gösteren herkese teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz