1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Bornova’daki yol çalışması zulme döndü: Ankara Caddesi’ne giriş bir haftadır kapalı

Bornova’daki yol çalışması zulme döndü: Ankara Caddesi’ne giriş bir haftadır kapalı

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara Caddesi’nin yan yolunda yaptığı yol çalışması zulme dönüştü. Bornova’dan gelen araçların Ankara Caddesi’ne girişleri bir haftadır kapalı olduğu için t rafikte büyük sorun yaşanıyor. Bornova’dan kent merkezine gitmek isteyenler Bayraklı’dan Anadolu Caddesi’ne ulaşarak gitmek zorunda kalıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

EGELİ GAZETE-İzmir’in önemli ulaşım noktalarından biri olan Bornova Özkanlar’daki Ankara Caddesi yan yol çalışması büyük mağduriyetleri neden oldu. Ege Üniversitesi Kavşağı’ndan Merkez istikametine doğru devam eden çalışmalardan dolayı, Ankara Caddesi Yanyolu üzerindeki bağlantı noktası ve 252 Sokak kavşağı arasında kalan bölüm trafiğe kapatıldı. 

HİÇBİR ALTERNATİF DÜŞÜNÜLMEDİ
Ancak alternatif giriş güzergahları da düşünülmeyince bölgede trafik kaosa döndü. Ankara Caddesi’nden gelip Özkanlar’a girmek isteyen sürücüler hiçbir alternatif olmadığı için çalışma yapılan alana dubaların arasından girmek zorunda kalıyor. Ayrıca Karşıyaka Çevre Yolu'ndan gelip Ankara Caddesi'ni kullanarak kent merkezine gelmek istiyenler de büyük maduriyet yaşıyor. Çalışmaların bir hafta gibi uzun bir süre devam etmesi ise kaosu daha da arttırdı.

ÇALIŞMANIN NE ZAMAN BİTECEĞİ BELLİ DEĞİL
Yol çalışması nedeniyle güzergahı kullanacak olan vatandaşların, alternatif güzergahlar belirlemesi ve trafik işaretlerine dikkat etmesi tavsiye edildi. Çalışmanın ne kadar süreceği hakkında kesin bir bilgi verilmedi. Ege Üniversitesi Hastanesine gelenlerle birlikte yaklaşık 600 bin kişinin her gün geldiği Bornova’dan kent merkezine giden ana aks olan Ankara Caddesi’ne ulaşmanın ne zaman mümkün olacağı belli değil.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz