1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Büyükerşen İzmir’den başladı: Çok konuşulacak buluşma

Büyükerşen İzmir’den başladı: Çok konuşulacak buluşma

CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olan önceki dönem Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ile bir araya geldi. Buluşma, Büyükerşen İzmir’den başladı yorumlarına neden oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olan önceki dönem Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in İzmir ziyareti ilginç görüntülere sahne oldu. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’yu ziyaret eden Büyükerşen deneyimlerini paylaştı. Büyükerşen ve Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Geçmiş dönem Kültür Bakanı ve 21. Dönem İzmir Milletvekilimiz Suat Çağlayan’la da bir araya geldi.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, belediyecilik ve yerel yönetimler üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek, “Konak’ımızda hayata geçireceğimiz projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Bu kıymetli buluşma ve deneyim paylaşımı için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz