1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yerel Yönetimler
  4. CHP Gaziemir’de kongre heyecanı

CHP Gaziemir’de kongre heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ilçe kongre süreci hız kesmeden devam ederken, bugün Gaziemir örgütü sandık başına gidiyor. Mevcut ilçe başkanı Kasım Özkan'ın tek aday olarak seçime girmesi beklenen ilçede kongrenin saat 10:00'da başlaması planlanıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Cumhuriyet Halk Partisi’nden startı verilen kongre süreci sonrası gözler ilçelerden başlayacak olan seçim heyecanına çevrilmişti.

CHP İzmir’de tartışmalar ve krizler ile gündemden düşmeyen Gaziemir’de de mahalle delege seçimleri sonrası ise bugün sandıklar kuruluyor.

ÖZKAN GÜVEN OYU ARAYACAK Mahalle delege seçimlerinde tek liste ile tüm mahallelerde yer alan ve belediye ekibinin liste çıkaramadığı süreçte Özkan’ın gerçekleştirilecek kongrede tek aday olması bekleniyor. 2020 yılındaki kongre sürecinde birçok iddiaların ortaya atıldığı ve ‘sahte oy’ konularının mahkemelere taşındığı süreç sonrası görevine devam eden Özkan, parti içi muhalefetle mesai harcamak zorunda kalmıştı.

Belediye başkanı Halil Arda ile sık sık ters düşmesine rağmen örgüt tarafından tam destek alan Özkan bugün gerçekleştirilecek kongrede güvenoyu arayacak.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kongre saat 10:00’da başlayacak.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz