1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. CHP İl Başkanı Şenoloğlu; 'İzmir’imiz rahat olsun, biz kazanacağız'

CHP İl Başkanı Şenoloğlu; 'İzmir’imiz rahat olsun, biz kazanacağız'

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, büyükşehir belediye başkan adayı konusunda hararetli tartışmaların yaşandığı İzmir'de vatandaşlara "rahat olun" çağrısında bulundu

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, büyükşehir belediye başkan adayı konusunda hareketli günler yaşanan İzmir'de kazanmaya çok yakın olduklarını açıkladı.

Aslanoğlu, yazılı açıklama yaparak, seçmenlerin, örgütlerin, örgüt yöneticilerinn ve İzmir’in her görüşünü, her farklı bakışı, olduğu gibi yorumsuz, amasız, fakatsız genel merkeze, MYK üyelerine aktardığını belirtti.

Artık topun karar verici kurulda olduğuna işaret eden Aslanoğlu, "Kurul, tabii ki halkımızdan derlenen ilçe, il örgütlerinin ve genel merkezimizin her bir kademesinden gelen raporları dikkate alarak adaylarımızı belirleyecektir. Büyük başarılar iyi çalışılmış stratejilerden çıkar. Her maçın her yarışın en zor kısmı, başla komutundan önceki zamandır.Genel Başkanımız ve karar verici kurullarımız İzmir’i kucaklayan, İzmirlilerin gönlünde olan adayları belirleyecektir" ifadelerini kullandı.

Aslanoğlu, kazanmaya hazır olduklarını ve çok bir kadrolarının bulunduğunu vurgulayarak, "İzmir’imiz rahat olsun, biz kazanacağız, Türkiye kazanacak, halkımız kazanacak" dedi.

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz