1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay'dan ''elleri temiz yönetim'' sözü

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay'dan ''elleri temiz yönetim'' sözü

Uzun süren bekleyiş ve hararetli toplantılar sonrası CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cemil Tugay, Ankara dönüşü Adnan Menderes Havaalanı'nda ilk sözünü verdi: "Ev sahibi olmayanları ev sahibi edeceğiz. İş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız"

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cemil Tugay için İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda partililerce karşılama töreni düzenlendi.

Kendisine karşılamaya gelenlere seslenen Tugay'ın ilk mesajları dikkat çekici oldu.

Türkiye'nin işsizlikle mücadele ettiğini söyleyen Tugay, ""Ev sahibi olmayanları ev sahibi edeceğiz. İş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız" dedi.

Tarımda zorluk yaşayan çiftçilera daha fazla destek vereceklerini ve İzmir'i zenginleştirip kalkındıracaklarını ifade eden Tugay, İzmirli gençlerin artık yaşamak için başka yere gitmek istemeyeceğini belirtti.

Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahiplerinin hep yanında olacağını ve "temiz eller" tarafından yönetileceğine vurgu yaparak, şöyle konuştu:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz, yürekleri temiz, insanlar tarafınca yönetilecek. Bu şehirde taş taş üstüne koymak isteyen bizlere katkı vermek isteyen herkese yol açacağız. Onların yanında olacağız. Ve insanlarımıza daha fazla ve daha uygun fiyatlarla hizmet götürmek için de üzerimize düşeni yapacağız."

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz