1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Asayiş
  4. Denizli'de restoranda silahlı kavga: 1 can kaybı, 2 yaralı

Denizli'de restoranda silahlı kavga: 1 can kaybı, 2 yaralı

Denizli'de bir restoranda iki grup arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, iki kişi yaralandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana gelen olayda Hüseyin Yılmaz Caddesinde faaliyet gösteren ve tadilat nedeniyle kapalı olan bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte oturmakta olan Mehmet Demirkaya (25) ile yanlarına gelen grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından çıkan silahlı bıçaklı kavgada Mehmet Demirkaya (25) başından, Mehmet Ali A. sol ayağından silahla, Devran S. ise göğsüne isabet eden bıçak darbesiyle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Öldürülen Mehmet Demirkaya 25 yaşındaydı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Mehmet Demirkaya'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralılardan Mehmet Ali A., sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Olay yerinden yaralı olarak kaçan Devran S. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Göğsünde yarası bulunan Devran S., Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Mehmet Demirkaya ise yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz