1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Dolandırıcıların korkunç oyunu: Sakın imza atmayın

Dolandırıcıların korkunç oyunu: Sakın imza atmayın

Dolandırıcıların yeni tuzağı hayrete düşürdü. PTT kıyafetleriyle ikamet adresine gelip, 'Devlet size para gönderdi' diyerek 1000 TL dağıtıp, para karşılığıında imza alan dolandırıcılar sonra gizli evraklarla vekalet alıp, üzerinizde olan kayıtlı malları ipotekletip haciz koydurudukları iddia edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

UMUT TOKTAŞ/EGELİ GAZETE- Dolandırıcıların yeni tuzağı hayrete düşürdü. PTT kıyafetleriyle ikamet adresine gelip,'Devlet size para gönderdi' diyerek gerçek para olarak 1000 TL dağıtan dolandırıcılar tuzağına düşürüyor. Parayı aldığınıza dair imza almak isteyen dolandırıcılar evrakların arasına iliştirilmiş gizli evrakları da imzaya dahil ettikleri ve  evraklarla vekalet aldıktan sonra üzerinizde olan kayıtlı malları ipotek ve haciz koydurdukları öğrenildi. Çok sayıda vatandaşın dolandırıcıların oyununa gelip tuzağa düştüğü aktarıldı. Uzmanlar, okumadan hiç bir belgeye imza atılmaması konusunda uyarıda bulundu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
$('#contentsWrapper').cleverInfiniteScroll({ contentsWrapperSelector: '#contentsWrapper', contentSelector: '.news', nextSelector: '#next', loadImage: 'ajax-loader.gif' });