1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Ege’de hem yağmur hem aşırı sıcak: 42 dereceyi bulacak

Ege’de hem yağmur hem aşırı sıcak: 42 dereceyi bulacak

İzmir, Manisa ve Denizli’de yarın hem gök gürültülü yağış hem de 36 derecenin üzerinde sıcak var. Bugün de Ege illerinde sıcaklık 42 dereceye kadar yükselecek

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Ege Bölgesi illeri Haziran ayı başında erken gelen sıcakların etkisine girerken yarından itibaren sağanak yağış da görülecek. Meteoroloji verilerine göre yarın İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar’da gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Ancak yoğun yağışlara rağmen sıcaklar 36 derecenin üzerinde olacak. 

AYDIN 42, MANİSA 41 DERECEYİ GÖRECEK
İzmir’de yarın etkili olacak gök gürültü sağanak yağış sırasında sıcaklık değeri de 36 derecenin üstünde seyredecek. İzmir’de pazartesi gününe sıcaklık 36 dereceğinin üstünde görülecek. Manisa’da ise bugün sıcaklık 41 dereceyi bulacak. Manisa’da da yarın gök gürültülü sağanak yağış ve 35 derecenin üzerinde sıcaklık var. 

DENİZLİ’DE DE HEM AŞIRI SICAK HEM YAĞIŞ VAR
Aydın’da ise bugün sıcaklık değeri 42 dereciyi bulacak. Aydın’da pazartesi günün kadar sıcaklık 36 derecenin üzerinde. Muğla’da da bugün 39 dereceyi bulan sıcaklık var. Muğla’da da pazartesi gününe kadar sıcaklık 37 derecenin altına düşmeyecek. Denizli’de de bugün sıcaklık 39 dereceyi bulacak. Yarın Denizli’de 37 derece sıcaklık ve gök gürültülü yağış var.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz