1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Erdoğan, gece yarısı Beştepe'de acil toplantı yaptı

Erdoğan, gece yarısı Beştepe'de acil toplantı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u 'acil olarak' toplantıya çağırdığı öğrenildi. Saray'daki zirvede 'çok kritik kararlar' alındığı ileri sürüldü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gece saatlerinde Saray’da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Kritik görüşmede Ankara Emniyet Müdürlüğü’ndeki soruşturmanın ele alındığı iddia edildi.

A Haber yayınına konuk olan Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Erdoğan’ın Adalet Bakanı Tunç ve MİT Başkanı Kalın ile Saray’da bir toplantı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Şimşek’in aktardığı iddialar:

“Başkan Erdoğan kurmaylarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne çağırdı. MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti binasından ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçti. Yapılan toplantının gündeminde Ankara Emniyet Müdürlüğü’ndeki kumpas soruşturması olduğu öğrenildi. Ayrıca bu toplantıdan çok kritik kararların çıkacağı söyleniyor.”

GÖZLER GRUP TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu toplantının ardından yaşanan süreçle ilgili bugün TBMM’deki AKP Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalar yapması beklendiği öne sürüldü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz