1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Filenin sultanları Olimpiyatlarda 4'te 4 yaptı: Arjantin'i de geçtiler

Filenin sultanları Olimpiyatlarda 4'te 4 yaptı: Arjantin'i de geçtiler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin ile karşılaştı. Maçta üstün taraf olan Millilerimiz, rakibini setlerde 3-1 mağlup ederek üst üste 19. galibiyetini aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin ile karşılaştı. Maçta üstün taraf olan Millilerimiz, rakibini setlerde 3-1 mağlup ederek üst üste 19. galibiyetini aldı. Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Arjantin ile karşı karşıya geldi.
ÜÇÜNCÜ SETİ DOMİNE ETTİLER
Üçüncü sete hızlı başlayan Filenin Sultanları 4-0'lık bir seri yakaladı. Set boyunca oyunu domine eden milli takımımız bir ara farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Sette üstünlüğünü bariz hissettiren Filenin Sultanları 25-15 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti.
DÖRDÜNCÜ SET FİNAL SETİ OLDU
Maçın dördüncü seti çekişmeli anlarla başladı. Filenin Sultanları 10-8 öne geçtikten sonra bu seti de domine etmeye başladı. Set boyunca kontrolü elden bırakmayan milliler Arjantin'e öne geçmesi için fırsat vermedi. Filenin Sultanları 25-15 kazanarak maçı 3-1 kazandı. 19 MAÇTIR YENİLMİYORLAR  Bu galibiyetle birlikte Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları elemelerinde dörtte dört yaparak liderliğini sürdürdü. Şampiyon kızlarımız ayrıca Arjantin'i devirerek 19 maç üst üste kazanmış oldu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz