1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. Hamza Dağ’dan 90 dakika hatırlatması: Büyükşehir Belediyesi taşın altına elini koymalı

Hamza Dağ’dan 90 dakika hatırlatması: Büyükşehir Belediyesi taşın altına elini koymalı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda 31 Mart Yerel seçimlerinde  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim vaatlerinden biri olan 90 dakika uygulamasını hatırlatarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuyla ilgili "Elini taşın altına koymalıdır" diyerek çağrı yaptı. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda 31 Mart Yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim vaatlerinden biri olan 90 dakika uygulamasını hatırlatarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuyla ilgili "Elini taşın altına koymalıdır" diyerek çağrı yaptı.

Dağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı ise şöyle,

"İzmir'de toplu taşımada 90 dakikalık uygulama, seçim sürecinde vadelerimizden bildirildi. UKOME hizmetine geldiğinde büyükşehir belediyesi olarak sübvanse etmek amacıyla hayata geçireceğimizi ifade etmiştik. Sübvansiyon olmadan bu UKOME ayırmakne sorumluluğu almaktan kaçınmaktır, topu taca atmaktır ve İZBAN'a kaldırılamaz bir mali yük yüklemektir. 90 dakikalık uygulama İzmirli hemşehrilerimiz için büyük bir ihtiyaçtır, fazladır. Teknik olarak sübvansiyonun hangi kurum ve kuruluşlarca karşılanacağı net bir şekilde protokol tarafından alınır. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu konuda taşınmalı elini koymalıdır."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz