1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İmamoğlu duyurdu: İzmir yangınına İstanbul’dan itfaiye geliyor

İmamoğlu duyurdu: İzmir yangınına İstanbul’dan itfaiye geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İzmir Karşıkaya’da başlayıp yayılan yangını kaygıyla takip ediyoruz. Çanakkale’deki yangının söndürülmesinde görev alan İBB İtfaiyemiz şimdi İzmir’e doğru yola çıkıyor. Dileğimiz yangının bir an önce söndürülmesi. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir kent merkezinde tarihin en büyük yangınlarından biriyle yüz yüze geldi. Valilik, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekipleri büyük bir gayretle yangına müdahale ediyor. Karşıyaka’da başlayan yangın Çiğli ve Bayraklı’dan sonra Bornova’ya doğru ilerliyor. Bu gelişmeler yaşanırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan çarpıcı bir açıklama geldi.

İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İzmir Karşıkaya’da başlayıp yayılan yangını kaygıyla takip ediyoruz. Çanakkale’deki yangının söndürülmesinde görev alan İBB İtfaiyemiz şimdi İzmir’e doğru yola çıkıyor. Dileğimiz yangının bir an önce söndürülmesi. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz