1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İstanbul’da İzmirli sanatçı Ceren Akın rüzgarı

İstanbul’da İzmirli sanatçı Ceren Akın rüzgarı

İzmirli Sanatçı Ceren Akın’ı İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda 20 bin kişi ayakta alkışladı

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda binlerce kişiye konser veren ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın bu haftaki konuğu İzmirli Sanatçı Ceren Akın oldu. Coşkulu alkışlar eşliğinde konserine devam eden Sandal, sahnesinin arasında Konuk sanatçı olarak Ceren Akın’ı sahneye davet etti.

AKIN ŞARKILARI VE PERFORMANSIYLA TAM NOT ALTI
Sandal’ın ‘’Size kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ama önümüzdeki yıllarda adını çok sık duyacağınız genç bir sanatçı Ceren Akın’ı sahneye davet ediyorum’’
Anonsuyla birlikte açık hava tiyatrosunu dolduran binler seyirci İzmirli sanatçı Ceren Akın şarkıları ve sahne performansıyla Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’ndaki izleyicilerden tam not aldı.


20 BİN KİŞİ AYAKTA ALKIŞLADI
Ceren Akın Harbiye Açık hava Tiyatrosu’nda “Bize Gidelim” ve “Yamalı Tövbeler” şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın Ceren Akın’ın son şarkısı Yamalı Tövbeler’e eşlik etmesiyle 20 bin kişi Mustafa Sandal ve Ceren Akın ikilisini dakikalarca ayakta alkışladı.


SANDAL’A TEŞEKKÜR ETTİ
Ceren Akın da Sahne sonrası yaptığı paylaşımda Mustafa Sandal’ın hayranı olduğunu ve sahnelerinde her zaman şarkılarını keyifle söylediğini belirterek kendisi için söylediği güzel sözler ve konuk sanatçı olarak davet ettiği için teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz