1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İzmir’de akıl almaz olay: Anaokulu öğretmeni 5 yaşındaki öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti

İzmir’de akıl almaz olay: Anaokulu öğretmeni 5 yaşındaki öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti

Göztepe’de bir anaokulunda öğretmeni 5 yaşındaki kız öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti. Darp raporu alan ailesi şikayetçi oldu ve dava açtı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Göztepe’de bir anaokulunda öğretmeni 5 yaşındaki kız öğrencisini hem ısırdı. Hem de darp etti. Darp raporu alan ailesi şikayetçi oldu ve dava açtı. 

Son yıllardaki akıl almaz şiddet olaylarına İzmir’de “Bu kadar olmaz” denilen bir yenisi eklendi. Göztepe’de bir anaokulu öğretmeni 5 yaşındaki öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti. Darp raporu alan çocuğun anne ve babası suç duyurusunda bulundu. 

“SEVİYORDUM” SAVUNMASI YAPTI
Sabah okula teslim ettikleri çocuklarını akşam aldıklarında şok olan annesi çocuğun yüzünde ve kolunda izler gördü. Bunların ne olduğunu sorduğunda aldığı cevap şaşkınlığını ve kızgınlığını daha da arttırdı. Çünkü çocuğa bunları yapan hem okulun sahibi hem de öğretmeniydi.
Darpa uğrayan çocuğun annesi B.Ç, “Akşam iş çıkışı çocuğumuzu aldığımızda darp izleri gördük. Çocuğumuza sorduğumuzda öğretmeninin ısırdığını söyledi. Yanağında ve kollarında ciddi kızarıklıklar vardı.. Darp raporu olarak şikayetçi olduk. Konu davalık oldu. En çok kızdığımız ve şaşırdığımız konu da da öğretmeni bize bu izlerin severken olduğunu söylemesi oldu” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz