1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Asayiş
  4. İzmir’de annenin yaralandığı, kızının ise öldüğü cinayetin görüntüsü ortaya çıktı

İzmir’de annenin yaralandığı, kızının ise öldüğü cinayetin görüntüsü ortaya çıktı

İzmir'in Konak’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 20 yaşındaki genç kızın öldüğü, annesinin ise ağır yaralandığı bıçaklı saldırının güvenlik kamerası görüntüsü oraya çıktı. Görüntüde, katil zanlısının anne-kıza yaklaşık 1 dakika boyunca bıçakla saldırdığı görülüyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 20 yaşındaki genç kızın hayatını kaybettiği, annesinin ise ağır yaralandığı bıçaklı saldırının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntülerde, katil zanlısının yaklaşık 1 dakika boyunca anne-kıza bıçakla saldırdığı görülüyor.

Olay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 23.40 civarında Konak Metro yakınında meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen 31 yaşındaki saldırgan Y.Y., tanımadığı anne O.T. (45) ile kızı İlayda Alkan'a (20) sebepsiz yere bıçakla saldırdı. Defalarca bıçaklanan anne-kız kanlar içinde kalırken, bekçilerin gelmesi üzerine kaçmaya çalışırken kendini de yaraladı ve kısa sürede yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne-kız, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 20 yaşındaki İlayda Alkan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, hayati tehlikesi bulunan anne O.T.'nin tedavisi devam ediyor.

İlayda Alkan'ın cenazesi, 9 Mart'ta baba Rıza Alkan, aile yakınları ve vatandaşların katılımıyla Torbalı ilçesindeki Ayrancılar Mezarlığı'nda defnedildi. Saldırgan Y.Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, saldırganın yaklaşık bir dakika boyunca anne ve kızına bıçakla saldırdığını gösteriyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz