1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. İzmir'de yarış centilmence başladı

İzmir'de yarış centilmence başladı

AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın adaylığını açıkladıktan sonra tebriklerden biri de mevcut Başkan Tunç Soyer'den geldi. Soyer, Hamza Dağ'ı tebrik ederek Başarılar diledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

EGELİ GAZETE- 31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken partilerin adaylarının açıklanması bekleniyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti bugün Ankara'da yaptığı aday toplantısında İzmir için Hamza Dağ'ı gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı henüz açıklanmadı.Hamza Dağ'ı tebrik edenlerden biri de mevcut başkan Tunç Soyer oldu. Soyer, sosyal medya hesabından yaptğı paylaşımla Dağ'ı  tebrik ederek, başarılar diledi. Dağ ise, Başkan Soyer'e teşekkürlerini illetip, güzel bir seçim dönemi olmasını diledi. İkili arasındaki dialog,  kamuoyunda centilmenlik örneği olarak gündeme taşındı. 

Tunç Soyer'in paylaşımının tamamı şöyle, 

"İzmir’de temas halinde çalıştığımız Adalet ve Kalkınma Partisi eski milletvekili Sayın Hamza Dağ’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum."

Hamza Dağ, Tunç Soyer'e şöyle karşılık verdi,

"Sayın Tunç Soyer Beyefendi’ye güzel dilek ve temennileri için teşekkür ediyor, İzmir için güzel bir seçim dönemi olmasını diliyorum"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz