1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İzmir'deki o ilçeler dikkat: Yangın sebebiyle 8 saat su yok

İzmir'deki o ilçeler dikkat: Yangın sebebiyle 8 saat su yok

İZSU İzmir'in o ilçelerinde 8 saatlik su kesintisi olacağını duyurdu.  Menderes'te çıkan yangın sebebiyle Tahalı Ana su yapısının yangından etkilendiğini duyuran İZSU, "Tahtalı Barajından şehre su verilememektedir" uyarısı yaptı. İzmir'in o ilçelerinde yarın sabaha kadar su yok.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İZSU İzmir'in o ilçelerinde 8 saatlik su kesintisi olacağını duyurdu.  Menderes'te çıkan yangın sebebiyle Tahalı Ana su yapısının yangından etkilendiğini duyuran İZSU, "Tahtalı Barajından şehre su verilememektedir" uyarısı yaptı. İZSU Gaziemir, Karabağlar ve Balçova ilçelerinde bu gece saat 00.00'dan sabah 08.00'a kadar su olmayacağını  duyurdu. 

İZSU'nun açıklamasının tamamı ise şöyle,

"Menderes Bölgesinde Elektrik Hatlarından kaynaklanan orman yangını sonucunda Tahtalı Ana Su Yapımızın olduğu alanda yangından etkilenmiştir. Tesislerimizde bir problem bulunmamaktadır. Ancak bölgede zorunlu elektrik kesintisi yapıldığından Tahtalı Barajından şehre su verilememektedir.

İlimizi besleyen diğer kaynaklarından alınan su miktarları artırılarak uzun süreli kesintiye gidilmeyecektir.

Ancak; 18.08.2024 Pazar günü (Bu gece) 00.00-08.00 saatleri arasında Gaziemir İlçesinin tamamı, Balçova İlçesinin Çetin Emeç Mahallesi (Olimpiyat Köyü ve Meşale Evleri) ile Karabağlar İlçesinin aşağıda verilen mahallelerinde 8 saat süreyle su kesintisi yapma zorunluluğu olmuştur.

Cennetçeşme, Uzundere, Yurtoğlu, Yüzbaşı Şerafettin, Gazi, Devrim, Ali Fuat Erden, Umut, Yaşar Kemal, Bahriye Üçok, Ali Fuat Cebesoy, Kibar, Günaltay, Abdi İpekçi, İhsan Alyanak, Peker, Sevgi, Limontepe, Özgür, Gülyaka mahallerinin tamamı etkilenecektir."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz