1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İzmir ve Ege'de pazartesiye kadar şiddetli yağmur uyarısı

İzmir ve Ege'de pazartesiye kadar şiddetli yağmur uyarısı

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre bu hafta İzmir'de ve Ege Bölgesi'nde hafta boyunca şiddetli yağış olacağı belirtildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
EGELİ GAZETE- Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre bu hafta İzmir'de ve Ege Bölgesi'nde hafta boyunca şiddetli yağış olacağı belirtildi. 22 Kasım (Bugün)  sabah saatlerinde sağanak yağış beklenioyor. Sağanak yağışın gün bitimine kadar devam edeceği kaydedildi. Hava sıcaklığı ortalama 18 derece olacak. 22 Kasım 2023 saatlik hava durumu:   İZMİR HAFTA BOYUNCA YAĞIŞLI GEÇECEK  Meteroloji Genel Müdürlüğü bu hafta açıkladığı verilere göre, pazar gününe kadar şiddetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Hafta boyunca ortalama sıcaklık 14 derece olacak.Haftasonu rüzgar şiddettini arttıracak. EGE BÖLGESİNİ BU HAFTA SAĞANAK BEKLİYOR Ege bölgesi bu hafta çok bulutlu, (Manisa ve Kütahya hariç) bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Muğla ve Aydın çevrelerinde kuvvetli, Muğla kıyılarında yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Rüzgârın, Kıyı Ege’de güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C16°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLİ °C19°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

MUĞLA °C13°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarında çok kuvvetli, Marmaris çevresinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz