1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İzmir ve Ege'de yağış yarın akşama kadar devam edecek

İzmir ve Ege'de yağış yarın akşama kadar devam edecek

İzmir'de bu hafta hava nasıl olacak?, İzmir'de yağış bekleniyor mu? , Ege bölgesi'nde bu hafta hava durumu nasıl olcak?, Meteroloji'nin verilerine göre bu hafta İzmir'de sağanak yağış hakim, geçen hafta sağanak yağış İzmir'de etkiliydi. Bu hafta da kentte yağış hakim olacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir'de bu hafta hava nasıl olacak?, İzmir'de yağış bekleniyor mu? , Ege bölgesi'nde bu hafta hava durumu nasıl olcak?, Meteroloji'nin verilerine göre bu hafta İzmir'de sağanak yağış hakim, geçen hafta sağanak yağış İzmir'de etkiliydi. Bu hafta da kentte yağış hakim olacak. 13 Kasım Pazartesi (bugün) sabah erken saatlerde ilimizin batısından yağışlı sistem giriş yapacak. Yağmur öğlene doğru il geneline yayılacak. İl genelinde kendini gösterecek yağmur aralıklarla kuvvetli olacak. Yağmur iç kesimlere ilerledikçe biraz daha güç kazanabilir. Merkez ilçelerde 35-50mm yağmur düşebilir. İç kesimlerde bu miktar 60-70mm kadar ulaşabilir. Bu yüzünden lokal su baskını riskine karşı dikkat! Yağmura ek gök gürültüsü olabilir fakat dolu ihtimali zayıf gözüküyor. Rüzgar genellikle hafif/orta kuvvette olacak. Herhangi bir fırtına beklenmiyor. Hava sıcaklığı 19-21 derecelerde. Yağmur yarın akşam saatlerinde ilimizi terk edecek. Salı ve Çarşamba günü yağışın kent merkezinde etkili olması beklenmiyor. Parçalı bulutlu geçecek olan bu günlerde havanın en yüksek 23°C olması beklenirken en düşük ise ortalama 14°C olması bekleniyor. Çarşamba günü ayrıca kent merkezinde rüzgarın sert esmesi bekleniyor. EGE BÖLGESİNDE BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?  Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C16°C

Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ °C19°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle ve akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C21°C

Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C17°C

Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz