1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yaşam
  4. Karavanla yeni bir hayat

Karavanla yeni bir hayat

Ev fiyatlarında ve kiralardaki aşırı artış sürecinde karavan tarzı yaşam hızla büyürken, satışları artan karavanlar mobil ve izole tatil yapmak isteyenlerin tercihi oldu. Prefabrik evler de karavan gibi yoğun ilgi görüyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir'in dikkat çeken markası FU Group'un sahibi iş insanı Fevzi Uzun'un Üniversite mezunu kızı Sude Uzun, aynı çatı altında faaliyet gösteren Fenza Karavan, karavan dünyası ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Karavanda yaşamanın en büyük avantajının hareket özgürlüğü olduğunu belirten Sude Uzun, "Pandemi sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler, tercihlerini karavandan yana kullanınca talep patlaması yaşandı. Ardından yüksek ev ve kira fiyatları nedeniyle karavana ilgi günden güne büyüyor" dedi.

Tiny House'la da sektörde varız

Fenza Karavan Yönetim Kurulu üyesi Sude Uzun, kırsal alanlara kaçış eğilimi Türkiye’nin gündemine “tiny house” prefabrik evleri taşıdı. Artan konut maliyetleri ise bu evlere ilgiyi daha da artırdı.

Hal böyle olunca, karavan dışında Tiny House, sektörüne de girdik. Kaliteli hizmet anlayışımızla en iyisini üretmeye canla başla çalışıyoruz" dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz