1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Karşıyaka'nın acı kaybı

Karşıyaka'nın acı kaybı

Karşıyaka Spor Kulübü futbol maçlarında tribünün sembol ismi ve "Bir Baba Hindi Mustafa" lakabı ile bilinen Mustafa Baykara hayatını kaybetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Karşıyaka Spor Kulübü'nün sembol amigolarından Mustafa Baykara'nın vefatı Karşıyaka camiasında üzüntü yarattı. Mustafa Baykara'nın cenazesi bugün Atakent Beşikçioğlu Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Örnekköy'de toprağa verilecek. 

Geçmiş dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Mustafa'nın her zaman oturduğu Karşıyaka Çarşı'nın iskele girişine heykelini yerleştirmişti. 'KOCAMAN SEVGİYLE HATIRLAYACAĞIZ' Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay “Çok üzücü bir haberle uyandık bu sabaha ne yazık ki. Karşıyaka’mızın sembol isimlerinden sevgili Mustafa Baykara’yı kaybetmişiz. Onu her zaman yüreğinde taşıdığı kocaman sevgiyle hatırlayacağız. Mekanın cennet olsun sevgili Mustafa. Cenaze ikindi namazına müteakiben Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılıp, Örnekkoy mezarlığına defnedilecektir.” ifadelerini kulllandı. KAF-KAF'TAN AÇIKLAMA Karşıyaka Spor Kulübü ise şu mesajı yayımladı:

Kulübümüzün ve semtimizin sembol isimlerinden, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan 'Bir Baba Hindi' lakaplı Mustafa Baykara vefat etmiştir. Mustafa Baykara'ya Allah'tan rahmet diliyoruz. Nurlar içinde uyusun, mekanı cennet olsun. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. (Karşıyaka Haber, Haber Merkezi)

(Egedesonsöz)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz