Konak Belediyesi'nden işçilere müjde: ''Sözleşme imzalandı, sosyal yardımlara yüzde 140 zam yapıldı''

Konak Belediyesi, Belediye -İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Maaşlarda yapılan iyileştirmenin yanında sosyal yardımlarda da yüzde 140 civarında zam yapıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Konak Belediyesi, Belediye- İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. İmza Törenine Konak Belediye Başkanı Nilüfer Mutlu Çınarlı, Belediye-İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve belediyenin kadrolu 30 işçisi katıldı. Sözleşmenin iki yıl geçerli olacağı ve maaşlarda yapılan iyileştirmenin yanında sosyal yardımlarda da yüzde 140 civarı zam yapıldığına dikkat çekildi.

 

Başkan Mutlu: “Bu bir ekip işi”

Tören sonrasında konuşma yapan Başkan Mutlun“Hep söylediğim bir şey var, aday adayıyken de adayken de şimdi de… Bu bir ekip işi.  Belediye başarısı, becerisi bir ekip işi. Tek başına, bir belediye başkanı asla bir hikaye yazamaz. Bir kahramanlık hikayesi de ortaya koyamaz. Biz, bütün çalışanlarımızla aynı amaç için yola çıkarsak, halkına hizmet eden, güler yüzlü, insanları mutlu eden, Konak’takileri mutlu eden bir çalışma anlayışını benimsersek, birlikte çalışırsak başarı gelir. Dolayısıyla sizin mutluluğunuz benim için çok önemli. Benim de sizden istediğim, bu çıktığımız yolda, bu beş yıl boyunca yanımda olmanız. Emeğinizle, gücünüzle, desteğinizle; yapacağımız projelerde, hizmetlerde beni desteklemeniz” dedi.

 

Başkan Mutlu işçiye sözünü tuttu

İzmir’de Konak işçisi  için yapılan en iyi sözleşme olduğunun altını çizen Belediye-İş Sendikası Başkanı Ayhan Doğan  “Nilüfer Başkanımız adaylığı sürecinde, belediye başkanı olarak ilk yapacağım şey işçinin, emekçinin alın terini son kuruşuna kadar ödemek, demişti. Bunu da bize, bu toplu sözleşmede gösterdi” diyerek Başkan Mutlu’ya teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz