1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Asayiş
  4. Konyalı muhtar Swinger partisinde tanıştığı kadının kızına tecavüz etti: Öz anneye ve muhtara 88 yıl hapis istendi

Konyalı muhtar Swinger partisinde tanıştığı kadının kızına tecavüz etti: Öz anneye ve muhtara 88 yıl hapis istendi

Konya'da yaşayan 53 yaşındaki muhtar gittiği swinger partisinde tanıştığı 45 yaşındaki bir kadına dini nikah kıydı. Birlikte yaşamaya başladıktan sonra muhtarın dini nikahlı eşinin 14 yaşındaki kızını istismar ettiği eve anneninde bu anları videoya aldığı ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Konya'da muhtarlık yapan 53 yaşındaki Murat M. swinger olarak adlandırılan eş değiştirme partisine gitti.  Orada tanıştığı 45 yaşındaki Meral A. ile tanıştı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Dini nikah kıydığı Meral A. ve kızı, muhtar Murat M ile aynı evde yaşamaya başladı. Anne Meral A.'nın kızını sık sık Murat M. ile evde yalnız bıraktığı ve Murat M.'nin 14 yaşındaki kızı taciz ettiği ortaya çıktı. Meral A.'nın bundan haberinin olduğu ve bu anları video kaydına çektiği öğrenildi.

Muhtarlık yapan Murat M.'nin yine kendisi gibi çocuklara istismarda bulunan birine göndermesi üzerine kendini ele verdi. ABD Ulusal Kayıp ve Sömürülen Çocuklar Merkezi tarafından tespit edilip, ihbarda bulunulması üzerine Murat M. ve anne Meral A. geçtiğimiz Şubat ayında gözaltına alındı. Murat M'nin S.N.A'ya yaptığı istismarda telefonunda ele geçirildi. Her iki şüpheli de 18 Şubat günü tutuklandı.Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Murat M. ve anne Meral A. hakkında 88 yıla kadar hapis cezaları istendi. 

Öz annesi video kaydına almış stismarcı yayınlamış

Murat M.'nin yaptığı iğrençlikler bununla da kalmamış. Genç kızı istismar ettiği görüntüleri 2022 yılında Bursa ve Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma yürütülen S.T'ye attığı, S.T'nin de kendi kızlarını istismar ettiğine dair Murat M'ye mesajlar gönderdiği tespit edildi. SABAH

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz