1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yerel Yönetimler
  4. Narlıdere'de maaş krizi... İşçiler iş bıraktı!

Narlıdere'de maaş krizi... İşçiler iş bıraktı!

Narlıdere Belediyesi’nin temizlik işleri biriminde çalışan işçiler maaşların zamanında ödenmemesinden kaynaklı bu sabah iki saatlik iş bıraktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

İzmir’in Narlıdere Belediyesi’nde yaşanan maaş sorunundan kaynaklı Belediye İş Sendikası üyesi işçiler iş bırakma eylemi kararı aldı. Sabah saatlerinde şantiyede bir araya gelen Belediye şirketi Nar-Bel bünyesindeki temizlik işçileri iki saat geç iş başı yaptı.

MAAŞLAR 2-3 TAKSİTLE Ücretlerinin taksit taksit ödenmesine ve ikramiyelerinin ise yatırılmamasına tepki gösteren işçiler maaşlarının enflasyon karşısında eridiğine dikkat çekti. İŞÇİLERDEN EK PROTOKOL TALEBİ Öte yandan sendika yönetimi ile belediye yönetimi arasındaki ek protokol oturumları ise sürüyor. Bugün gerçekleşecek görüşmeden çıkacak sonuca göre işçilerin eylemlerinin seyri belli olacak. DÜN DE İŞ BIRAKILMIŞTI İşçiler dün sabah da iki saatli bir iş bırakma eylemi gerçekleştirmişti. 300’ün üzerinde işçinin çalıştığı temizlik şantiyesinde ortalama işçi maaşları 13-15 bin TL arasında değişiyor.

(Egedesonsöz)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz