1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Oğuzhan Özakaya eğitim kurumları Teknofest İzmir'de miniklere uçuş deneyimi yaşatmaya hazır

Oğuzhan Özakaya eğitim kurumları Teknofest İzmir'de miniklere uçuş deneyimi yaşatmaya hazır

İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir'de 27 Eylül- 1 Ekim günleri arasında Çiğli Havalimanı'nda teknoloji tutkunlarını buluşturmaya hazırlanan Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İzmir'de Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları helikopteri sergilenerek, anaokulu yaş grubu çocuklar ilk uçuş deneyimini yaşayarak, uçuş sertifikası sahibi olacaklar.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir'de 27 Eylül- 1 Ekim günleri arasında Çiğli Havalimanı'nda teknoloji tutkunlarını buluşturmaya hazırlanan Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İzmir'de Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları helikopteri sergilenerek, anaokulu yaş grubu çocuklar ilk uçuş deneyimini yaşayarak, uçuş sertifikası sahibi olacaklar. Ayakları yerden kesecek 'TEKNOFEST İzmir için heyecanlı olduklarını dile getiren Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Başkanı Oğuzhan Özkaya, her yaştan kişiye sürprizler hazırladıklarını belireterek şöyle konuştu: "Geçen yıl 9 Eylül'de düzenlenen Airshow'un ana sponsorları arasında yer alan okulumuzun pedallı uçaklarla anaokulu çocukları ile yaptığı ilk uçuş deneyimi etkinliği büyük ilgi gördü. Bu yıl da daha fazla çocuğumuza havacılığı sevdirmek ve ömür boyu saklayacakları ilk uçuş sertifikasını vermek üzere ücretsiz etkinliğimize ve okulumuzun helikopterini yakından inceleyebilmek için standımıza tüm İzmirlileri davet ediyoruz."

Bir milyonun üzerinde ziyaretçi bekleniyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca düzenlenen TEKNOFEST İzmir, 5 gün boyunca teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, söyleşiler başta olmak üzere çeşitli etkinliklere sahne olacak.

TEKNOFEST 2023'ün ilk adresi 27 Nisan-1 Mayıs'ta İstanbul oldu. Festival, 2,5 milyonu aşan ziyaretçisiyle "dünyanın en büyük organizasyonu" olarak tarihe geçti. Başkent'te Ankara Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen etkinliği 943 bin kişi ziyaret etti. İzmir'deki etkinliği de 1 milyonun üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

Resimaltı: Geçen yıl yapılan Airshow'da da miniklere ilk uçuş deneyimini pedallı uçaklar ile yaşatarak uçuş sertifikası veren Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları ekibi bu yıl daha fazla minikle etkinlikler düzenlemeyi hedefledi...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz