1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Özel İzmir anketini açıkladı: 'İzmir'de 25 ilçe garanti, 30'da 30 yapacağız'

Özel İzmir anketini açıkladı: 'İzmir'de 25 ilçe garanti, 30'da 30 yapacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir'de Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla Karşıyaka Spor Salonu'nda aday toplantısı yaptı. Özel, sürpriz yaparak, CHP'nin yerel yönetim seçimlerinde kullanacağı tanıtım filminin ilk gösterimini de İzmir'de yaptı. İzmir için yaptıkları anketi açıklayan Özel, "İzmir'de 25 ilçe garanti, 30'da 30 yapacağız"" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla Karşıyaka Spor Salonunda aday toplantısı yaptı. Özel, sürpriz yaparak, CHP'nin yerel yönetim seçimlerinde kullanacağı tanıtım filminin ilk gösterimini İzmir'de yaptı. İzmir için yaptıkları anketi açıklayan Özel"İzmir'de 25 ilçe garanti, 30'da 30 yapacağız"" dedi.

İZMİR'İ DÜNYA KENTİ HALİNE GETİRMEK İÇİN BAYRAK DEVİR TESLİMİNE GELDİK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün, CHP 'nin Sancak gemisindeyiz. Bugün milli mücadelede ilk kurşunun atıdığı yerdeyiz" dedi ve ekledi, "İki büyük eserim var birisi Cumhuriyetse diğeri CHP diyen, hepimizin baba ocağı, Mustafa Kemal'in evindeyiz. Bugün bu güzel kentle kucaklaşmanın onurunu yaşıyorum, merhaba İzmir. Biz burada bir kötünün yerine iyiyi getirmeye gelmedik. Biz namusuyla çalışan kıymetli arkadaşlarımızla İzmir'in bizden beklediği yönetimi İzmir'i dünya kenti olması için bayrak devir teslimine geldik. AKP tarafından birçok iftira sıralanıyor ve devam ediyor, ancak başımız dik, İzmir bizi biz İzmir'i biliyoruz hiç heveslenmesinler" dedi.


"9 KADIN BELEDİYE BAŞKANIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"
Özel, "İzmir'in beklentilerine baktığımızda İzmir dinamizmin sancak gemidir diye Özel, " Birileri 18 bakan ilan edip de kadınlara inatla aile bakanlığı verirken, onun dışında ekonomi, dış politikadan kadınlar anlamaz diyerek 18'de 17 erkeklere bu işleri emanet edenlere karşı, cumhuriyet tarihinde 6 kadın belediye başkanı varken bugün 9 kadın belediye başkanı ile karşı karşıyayız" diye konuştu

CHP KADROLARI İKTİDARA YÜRÜYOR

Özel,"Cumhuriyet Halk Partisi'nin birbirinden genç dinamik, yabancı dil bilen gençler belediye başkanları var şu an İzmir'i ayağa kaldıracaklar. Bundan sonra CHP'nin kimse küçük iktidar alanlarının partisi olarak görmesin. CHP büyük bir siyasal devrimi ayağa kaldıran bir partidir. Cumhuriyet'in ikinci yılının ilk seçimlerinde Atatürk'ün partisinin iktidar yapmaya ant içmiş kadrolar tarafından yönetiliyor. Bugün İzmir'de ortaya koyduğumuz iyi eğitimli yaş ortalaması 45 olan belediye başkanlarına baktığımızda hepsi genç ve yabancı dil bilen, kentin sorunlarını bilen, yarınlarını planlayabilecek, İzmir'i koruyacak kadrolara emanet etmek üzere yola çıktık. İzmir bu kadrolarla gurur duyacak. izmir cazibe merkezi olacak" dedi.

"TÜRKİYE İTTİFAKI ZAFERE DÖNÜŞECEK"

Özel, "İzmir'e Cumhuriyete ve geleceğimize hep beraber sahip çıkacaklar. Ben İzmir ittifaakına güveniyorum ben İstanbul ittifakına güveniyorum. Türkiye ittifakına güveniyorum. Ankara'yı parsel parsel satan, mütteahitlere peşkeş çeken anlayış Ankara'ya geri gelmesin diye İzmir'de bir kum tanesi gözden çıkarılmasın diye Türkiye ittifakı bunu zafere dönüştürecek" ifadelerini kullandı.

"İZMİR'DE 25 İLÇE GARANTİ"

Müjde vereceğini ifade eden Özel, "Anketleri yaptırdık gördüğümüz odur ki aldığımız yol adayların kabulu sahada yarattıkları heyecan, hayal olarak görülen 30'da 30'u müjdeliyor. Hiç bir belediyemiz kaybedilme noktasında değilidr. örneğin Karşıyaka'da çok açık öndeyiz. Kiminde açık farkla öndeyiz kiminde bayağı öndeyiz. CHP şimdiden 24-25'i gördü, İzmir'de 30'da 30  yapacağız" dedi. 

"İZMİR DEĞİŞİMİN BAŞKENTİYDİ"

Özel,  Cemil Tugay'ın İzmir'in kadrolarına önderlik edeceğine inandığını ifade ederk şöyle konuştu: "İzmir'de harika bir kadro var, bu takımın bir de kaptanı var. 14 ve 28 Mayıs'tan sonra büyük bir üzüntü ve duygusal kopuş vardı. Erdoğan bu moral bozukluğuyla bizi yakalarsa Allah muhafaaza dedik ve bir yola çıktık. Yüzyılın değişimi, değşimin yüzyılı dedik. Farklı, farklı sonuçlar çıktı. Ama izmir hep değişim istedi İzmir değişimin başkentiydi. izmir'de değişimin ilk karar veren ve telefon açıp sonuna kadar yanınızdayım diyen, ben yorulduğumda yorulmayan, sakini, kararlı, soğukkanlı, çok iyi organizatör, soğukkanlılığını kaybetmeyen bir yol arkadaşım vardı. O sevgili dostum, bu takıma kaptanlık edeceğine yürekten inandığım Cemil Tugay'dır."
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz