1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Salim Güran’ın eşi konuştu: Narin’e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum

Salim Güran’ın eşi konuştu: Narin’e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayeti üzerindeki sır perdesi aralanıyor. Narin'in annesi, ağabeyi, muhtar amcasının da aralarında bulunduğu 10 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında, cesedi Nevzat Bahtiyar'a verdiği öne sürülen muhtar Salim Güran'ın eşi Melek Güran ifadesinde Narin'in DNA'sının kocasının arabasından bulunmasından dolayı kendisinden şüphelendiğini söyledi. Eşi tutuklandıktan sonra çocuklarıyla cezaevine gittiğini de anlatan kadın, "Salim'e bildiklerini anlatmasını söyledim. Bir şey saklamama konusunda ikna etmeye çalıştım. Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayeti üzerindeki sır perdesi aralanıyor. Narin'in annesi, ağabeyi, muhtar amcasının da aralarında bulunduğu 10 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında, cesedi Nevzat Bahtiyar'a verdiği öne sürülen muhtar Salim Güran'ın eşi Melek Güran ifadesinde Narin'in DNA'sının kocasının arabasından bulunmasından dolayı kendisinden şüphelendiğini söyledi. Eşi tutuklandıktan sonra çocuklarıyla cezaevine gittiğini de anlatan kadın, "Salim'e bildiklerini anlatmasını söyledim. Bir şey saklamama konusunda ikna etmeye çalıştım. Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum" dedi.

Melek Güran "eve döndükten sonra eşim acıktım yemek hazırla dedi.

Saat 14:30'da eve geldik. Eşim yemeğini yiyip evde biraz dinlendikten sonra tarlaya çıkıyorum diyerek evden çıktı.

Sonra bizde akşam yemeğini hazırlayıp kapının önüne oturduk. Hava karardıktan sonra eve gittik. Sonra Narin'in kaybolduğunu öğrendik. Narin'in annesi Yüksel kapımıza gelmesiyle olaydan haberdar olduk. Alışverişten sonra hiç evden ayrılmadık" dedi.

'KOCASINI İKNA ETMEK İÇİN CEZAEVİNE GİTMİŞ'

Melek Güran ifadesinin devamında "eşim tutuklandıktan sonra ben, kızım İlayda, oğlum Devran ve kayınbiraderim Ömer Faruk Güran ile beraber eşimi cezaevine ziyarete gittim. Kendisine bildiklerini anlatmasını söyledim. Bir şey saklamama konusunda ikna etmeye çalıştım. Kendisi bunun bir iftira olduğunu söyledi" dedi.

"EŞİM NEDEN NARİN'E BÖYLE BİRŞEY YAPTI BİLMİYORUM"

Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinde Narin'in cansız bedenini kendisine Salim'in verdiğini söylediği anlatılan Melek Güran "Nevzat ve Salim her zaman birlikte gezerler. Nevzat eşimi kardeşim derdi. Sürekli kardeşim olarak hitap ederdi. Sık Sık görüşürlerdi. Dost olduklarını biliyorum. Ben bu hususu ilk defa jandarmada gözaltına alındığımda öğrendim. Eşimin Arif'e karşı bir kin kıskançlığı yoktu. Aralarında husumette yoktu.

Eşim neden Narin'e böyle birşey yaptı bilmiyorum. Narin'in araç içerisinde DNA'sının bulunması ile ilgili bilgim yok. Bu araç içerisinde yapılan incelemede Narin'e ait DNA profili tespit edilmiş. Narin'in kaybolduğu gün de aracı eşim Salim kullandı. Gün boyu araç eşim Salim'deydi. Narin'de 8 yaşında olduğundan ve araba süremeyeceğinden dolayı eşim Salim Güran'dan şüphelendim. Zaten eşim bu sebeple tutuklandı" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz