1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. SGK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden emekliye destek

SGK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden emekliye destek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, 2024'ün "Emekli Yılı" ilan etmesi üzerine, çeşitli projeler hazırladıklarını ve faaliyetlerini hızlandırdıklarını açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İzmir İl Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2024'ü "Emekli Yılı" ilan etmesi üzerine çeşitli projeler hazırladıklarını söyledi. Emeklilere özel indirim ve gezi planlarının yapıldığını söyleyen SGK İzmir İl Müdürlüğü "İzmir'de 1450 firmayla anlaşıp yüzde 20 indirip yapılmasını sağladık" diyerek planlamalarını kamuoyu ile paylaştı.

EMEKLİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ 

Yapılan çalışmalar karşısında emeklilerden cesaretlendiren olumlu dönüşler aldıklarını söyleyen SGK İzmir İl Müdürü Hidayet Baydilli "Amacımız emeklilerimize katkı sunmak,hayatlarını kolaylaştırmak... Her zaman emekli vatandaşlarımızın yanında olmaya, hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz" diye açıklama yaptı.

BÜRO-SEN'DEN SGK İZMİR İL MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR

Büro Memurları Sendikası, SGK İzmir İl Müdürü Hidayet Baydilli'ye emekli vatandaşlar için yapmış olduğu çalışmalar için teşekür ederek her zaman yanında olduklarına vurgu yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz