1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Asayiş
  4. Siyaset kulislerini hareketlendiren görüşme: Zafer Partisi Çıray’a İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifi mi götürecek?

Siyaset kulislerini hareketlendiren görüşme: Zafer Partisi Çıray’a İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifi mi götürecek?

İYİ Parti’den genel seçimler öncesi ayrılan eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray 26 Ekim’de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşeceğini açıkladı. Çıray görüşme davetinin Özdağ’dan geldiğini belirtti. Bu gelişme, Özdağ’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifini Çıray’a götüreceği yönünde iddialarına neden oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İYİ Parti’den genel seçimler öncesi ayrılan eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray 26 Ekim’de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşeceğini açıkladı. Çıray görüşme davetinin Özdağ’dan geldiğini belirtti. Bu gelişme, Özdağ’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifini Çıray’a götüreceği yönünde iddialarına neden oldu. Konuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Çıray, “Sayın Özdağ 14 ekimde beni arayarak görüşme arzusunu bildirdi. Ben de Sn Özdağ'a 26.10.2023 Perşembe günü saat 14:00'de davetine icabet edeceğimi bildirdim. İYİ Parti'nin kuruluşunda birlikte çalışan iki siyasi arkadaş olarak Türkiye'nin makro sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Bu görüşmemizi, Cumhur İttifakı'nın yakında Meclis'e getireceği anayasa değişiklikleri hakkında görüşlerimi paylaşmak için de bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Kamuoyunun bilgisine” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz