1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Yerel Yönetimler
  4. Soyer'den Tugay'a yanıt: Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçsin

Soyer'den Tugay'a yanıt: Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçsin

Sözcü yazarı Saygı Öztürk İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kentteki yangınlar sonrası gerçekleştirdiği görüşmeyi köşesine taşıdı. Öztürk’e önemli açıklamalarda bulunan Tugay önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e sert eleştirilerde bulundu. Soyer Tugay’ın eleştirilerine yine Öztürk üzerinden yanıt verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Sözcü yazarı Saygı Öztürk İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kentteki yangınlar sonrası gerçekleştirdiği görüşmeyi köşesine taşıdı.

Öztürk’e önemli açıklamalarda bulunan Tugay önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e sert eleştirilerde bulundu.

Tugay, “Tunç Bey’in başarılı olan hiçbir projesine olumsuz yaklaşmadık ve birçoğu devam ediyor” dedi. Şehir Tiyatroları ile ilgili de açıklama yapan Tugay ayrıca Soyer’e Sünger Kent ve bisiklet yolları üzerinden eleştiride bulundu.

Tugay Soyer için, “İşi gücü bırakıp da bizi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Bu kesinlikle doğru değil. Cevap da vermiyorum zaten” dedi.

SOYER: BENİM DÖNEMİMLE UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇSİN

Bu açıklama üzerine, Tunç Soyer de partilerinin zarar görmemesi, polemik yapmamak, İzmir gündemini bu şekilde işgal etmemek için Öztürk’e kısa bir açıklama yapmak istediğini belirterek şunları söyledi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yaptığı açıklamaları okudum. O, size motivasyon kaynağı olan ‘Geçmiş dönem eleştirisi’ yapmayı tercih etmiş. Oysa İzmir’i mahveden yangın sonrası yapacakları daha çok merak ediliyordu. Benim başkanlık dönemimle ilgili yaptığı açıklamaların tamamı gerçek dışı olup, hepsinin cevabı vardır. Özellikle benim iletişim taleplerini reddettiğim asla doğru değildir. Ancak sürdürülecek bir polemiğin İzmir’e ve Partimize zarar vereceğini düşündüğüm için o cevapları şimdi paylaşmayacağım. Kendisinin 4.5 milyon İzmirliye verdiği sözlere odaklanıp benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum. Bunun kimseye bir faydası yok ve zaman hızla geçiyor. Yaptığımız her şey zaten defalarca Sayıştay ve müfettiş denetimi gördü ve aklandı. Şimdi bizim yükselttiğimiz hizmet çıtasını nasıl daha yükseğe taşıyacağını düşünsün.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz