1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. Tugay’dan zafer mesajı: En yakın rakibimiz AK Parti adayıyla aramızdaki fark 14 puan, tarihi bir gün yaşıyoruz

Tugay’dan zafer mesajı: En yakın rakibimiz AK Parti adayıyla aramızdaki fark 14 puan, tarihi bir gün yaşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı, gelen verilere göre Hamza Dağ'ın önünde ilerliyor. Tugay, veriler açıklandıktan sonra kazandık diyerek İzmirlileri Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamaya davet etti.Tugay aynı zamanda ilk açıklamasını da yaptı.Tugay: "En yakın rakibimiz AK Parti adayıyla aramızdaki fark 14 puan, tarihi bir gün yaşıyoruz" diye konuştu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

EGELİ GAZETE- CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay seçim koordinasyon merkezinde açıklama yaptı. Tugay, “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Gerçekten hiçbir bir zaman unutamayacağımız bir seçim galibiyetini yaşadığımız bir gün olarak hatırlanacak. Şu an itibariyle İzmir’de sandıkların yüzde 40’ından fazlası açıldı. Yüzde 50 civarı bir oyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandığımız görülüyor. En yakın rakibiz AK Parti’nin adayına göre 14 puan farkla kazandığımız kesin gibi. Çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bu dönem boyunca örgütümüzle beraber İzmir’in hakkını korumak için, İzmir’i korumak için, haklılığımızı anlatmak için çok yoğun çalıştık. İzmir’in dört bir köşesinde on binlerce CHP’li emek harcadı. Her birisinin hakkı ödenmez diye düşünüyorum” dedi.

Tugay, “CHP son yaptığı Kurultay’dan sonra sahip olduğu yeni ruh ve yeni mücadele azmiyle bu seçimde Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu. Şu anda almakta olduğumuz sonuçlar gösteriyor ki Türkiye’de halkımızın beklediği yeni siyaseti karşılayan yepyeni bir CHP kadrosu var. Bu bizim sadece İzmir’de kazandığımız zaferin ötesinde tüm Türkiye ile ilgili. Çok büyük bir mutluluk yaşamamızı sağlıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Geçen döneme göre daha fazla ilçenin bizim yönetimimizde olacağı çok açık. Bu da bizim için büyük bir mutluluk vesilesi. Ege Bölgesi’nin tamamı CHP’nin yönetimine giriyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz