1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Spor
  4. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu: Trabzonspor: 0 - Rapid Wien: 1

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu: Trabzonspor: 0 - Rapid Wien: 1

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Trabzonspor ve Avusturya ekibi Rapid Wien'le karşılaştı. Trabzonspor'un ev sahipliği yaptığı maçta, ilk yarı golsüz eşitlik olurken ikinci yarıda Avusturya ekibi 1-0 öne geçerek Trabzonspor'u mağlup etti.

MAÇTAN DAKİKALAR(İLK YARI)
6. dakikada Eren'in hatalı pasında topu önüne alan Burgstaller'in ceza yayı üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak Uğurcan Çakır'ın solundan auta çıktı.
24. dakikada Jansson'un ceza sahası dışından şutunda kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çıkardı.
41. dakikada Sangare'nin pasında topla buluşan Jansson'nun vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Uğurcan Çakır'da kaldı

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
68. dakikada Burgstaller'in kale sahası gönderdiği topu iyi takip eden Grgic kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1
70. dakikada Visca sağ taraftan getirdiği topu ceza sahası içine yerden gönderdi. Mendy'in vuruşunda kaleci Hedi meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.
73. dakikada Seidi'nin ara pasında topla buluşan Furkan Dursun'un vuruşunda Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
83. dakikada Trabzonspor'un sol kanattan kullandığı köşe atışında arka direkteki Nwakaeme'nin kafa vuruşunda top kaleci Hedi'de kaldı.

ABDULLAH AVCI'NIN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rapid Wien karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrası , Avusturya'da turu sonuna kadar zorlayacaklarını söyledi. 
UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında sahasında Rapid Wien'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Avcı, ilk yarıda rakip organizasyonu daha iyi uyguladığını belirterek, "Özellikle bizim yapamadıklarımız ve çabuk kayıplarımız olunca da baskıları yapamadık. İki tane pozisyonları ve şutları var. Bizim de Denswil ile kaçırdığımız bir pozisyon var. İkinci yarıda zaman zaman biz ön plana çıktık. Duran toptan yediğimiz gol var. Kaybettik. Oyun ilk yarı itibarıyla iyi değildi. İkinci yarı doğru bir organizasyon vardı ama sonuçlandıramadık. Taraftarlarımız buraya gelmişken onları mutlu etmek istiyorduk, bunun için üzgünüz. Bunu kapatıp Sivasspor maçını oynayacağız. Ondan sonra da rövanş maçına hazırlanacağız. Bu maç için üzgünüz, özür diliyoruz. Rakibi tebrik ediyoruz" dedi.

ROBERT KLAUB'UN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaub, Trabzonspor'un defansif oynamasının kendilerini şaşırttığını belirterek, oyun disiplinine bağlı kalarak güzel bir galibiyet alan takımını tebrik ettiğini söyledi. 
UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Rapid Wien'de Teknik Direktör Robert Klaub, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Klaub, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Burada kazandığımız için mutluyuz. Taktiksel disipline bağlı kalan takımımı tebrik ediyorum. Plana sadık kalarak güzel bir galibiyet elde ettiler. Aynı şekilde diğer maçta da bunu göstermek istiyoruz. İlk yarıda üsttün olan taraf bizdik. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle oyuna denge geldi. Galibiyet golünü biz attık" dedi.
Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaub, takımın maça konsantre başladığını belirterek, "Trabzonspor ikinci yarı gelişen ataklarıyla birlikte taraftarında devreye girmesiyle beraber biraz zorluk yaşadık ama üstesinden gelmeyi bildik. Biz burada bir maç kazandık, şanslar yüzde 50-50 devam ediyor. Kadro kalitesi olarak bizden değerli bir takım ama biz burada zor olanı yapıp galip gelmeyi başardık. Trabzonspor genel anlamda analiz ettiğimiz gibi oynadı. Bizi şaşırtan Mendy'in 8 numarada oynamış olması. Kadronun biraz daha defans olması bizi şaşırttı ama biz kendi oyunumuza sadık kalarak oynadık" ifadelerini kullandı.

SAHADAKİ İSİMLER

Hakemler: Kristo Tohver, Silver Koiv, Sten Klaassen
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Melheiro, Savic, Denswil, Eren Elmalı (Barisic dk. 82), Lundstram (Okay Yokuşlu dk. 73), Mendy, Ozan Tufan (Trezeguet dk. 60), Cihan Çanak (Enis Destan dk. 73), Visca, Draguş (Nwakaeme dk. 60)
Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Baniya, Bardhi, Umut Güneş, Arif Boşluk, Ali Yılmaz
Teknik Direktör: Abdullah Avcı
Rapid Wien: Hedi, Oswald (Vincze dk. 88), Cvetkovic, Raux-Yao, Auer, Grgic, Sangare, Seidi, Burgstaller (Hofmann dk. 88), Jansson (Schaub dk. 69), Bejo (Furkan Dursbun dk. 69)
Yedekler: Gartler, Orgier, Böckle, Kerschbaum, Lang, Kaygin, Bichof, Gröller
Teknik Direktör: Robert Klaub
Gol: Grgic (dk. 68) (Rapid Wien)
Sarı kart: Eren Elmalı (Trabzonspor) 

Bu karşılaşmanın rövanşı, 15 Ağustos Perşembe günü Avusturya'da oynanacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz