1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Magazin
  4. Usta oyuncu Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile aynı filmde rol alacak

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Angelina Jolie ile aynı filmde rol alacak

Usta oyuncu Haluk Bilginer, "Maria" adlı filmde Angelina Jolie ile başrolde oynayacak. Film, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını anlatacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını beyaz perdeye taşımak için çalışmalar başladı. Filmde Angelina Jolie başrolde yer alacak. Filmde usta oyuncu Haluk Bilginer'in de rol alacağı öğrenildi. Bilginer, filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak. Filmin çekimlerinin ekim ayında başlaması bekleniyor. Çekimler ise Budapeşte'de yapılacak. Filmin senaryosunu ise Steven Knight kaleme aldı.

Filmin konusu ne?

"Maria", ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak. New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'in uzun süreli metresi oldu. Jackie Kennedy'nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonra Callas önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. İhaneti tam olarak atlatamayan Callas, 1977'de, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis'in ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme geldi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz