1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Yerel seçimler yuva yıktı

Yerel seçimler yuva yıktı

Eşinin Murat Kurum'a oy vereceğini söyleyen vatandaş, verdiği sözü tutarak eşinden resmen boşandı. Olay, toplumda farklı tepkilere yol açtı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sokak röportajında eşinin Murat Kurum'a oy vermesi halinde ayrılacağını dile getiren bir vatandaş, bugün gerçekleştirdiği başka bir röportajda eşinden resmen boşandığını açıkladı. Kararını uygulayan vatandaşın bu tutumu dikkat çekti.

Kararını uygulayan vatandaş: "Ben dediklerimi yaparım"

Eşimi ben boşadım iki gün içerisinde. Benim dediğim partiye vermeyene güle güle! Sonuna kadar İmamoğlu. Değişmez. Murat kurum diyeni ben şutlarım. Bende yalan yok. Bir çocuğum bende bir çocuğum onda. Ben Sivaslıyım. Ben büyük birlikçiyim ama İmamoğlu’nu destekliyorum. İmam Baba (İmamoğlu) buradan sana selam söylüyorum. İnşallah beni de evlendirirsin. şeklinde konuştu.

Bu olay, seçim dönemlerinde yaşanan aile içi çatışmaların ve farklı tercihlerin beraberinde getirdiği sonuçları gözler önüne seriyor. Her bireyin kendi tercihlerine ve inançlarına saygı duyulması, demokratik bir toplumun temel prensiplerinden biridir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz