1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. CHP İzmir’de yerel seçim startı verildi: Tugay’dan tarihe geçecek oy hedefi

CHP İzmir’de yerel seçim startı verildi: Tugay’dan tarihe geçecek oy hedefi

Cumhuriyet Halk Partisinde İzmir için seçim startı verildi. Büyükşehir Belediye adayı Cemil Tugay, “İzmir’de çıtayı daha da yukarı taşıyacağız” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CHP’de dün İzmir adaylarının netleşmesinden sonra seçim startı da verildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay CHP İzmir İl Merkezini ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Adayı Tugay, ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

TARİHE GEÇECEK OY HEDEFİ

Aslanoğlu İzmir’de tarihe geçecek oy oranını hedeflediklerini belirterek,” Oy rekoru kıracağız. Amacımız seçimi kazanmak. Seçimi kazandığımız oy oranı bizim için başarılı bir sonuçtur. Ama herkes bir hedef koyar, benim de hedefim, tarihe de geçmek açısından bugüne kadar alınmış en yüksek oyu almaktır. Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olduğumda bunu yaptım, Büyükşehir’de de yapabileceğimize inanıyorum. Bu sadece benim tek başıma başarabileceğim bir şey değil ama ilçe belediye başkan adaylarımız, il başkanımız, MYK üyelerimiz, ilçe başkanlarımız hep beraber bu duyguyu hissettik” dedi.

ÇITAYI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ

Tugay şöyle konuştu: “Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çok iyi bir sonuç olacağız. İzmir’in CHP’li belediye başkanlarına ihtiyacı var, soysal demokrat belediyecilik hizmetine ihtiyacı var. Bugüne kadar CHP’li belediye başkanları İzmir’de çok başarılı işler yaptı. Biz çıtayı biraz daha yukarıya çıkarıp daha da başarılı işler yapmak istiyoruz. Aramızda çok güzel bir birlik, beraberlik var. Bu, hedeflediğimiz zafere ulaşana kadar devam edecek.”

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz