1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Asayiş
  4. CHP’li Polat’tan AK Parti'ye 'Cumhurbaşkanı' yanıtı: İçeriye de tıkarsanız gider yatarız

CHP’li Polat’tan AK Parti'ye 'Cumhurbaşkanı' yanıtı: İçeriye de tıkarsanız gider yatarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili ifadelerine AK Parti’den gelen eleştirilere yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat “Mahir Polat yok şöyle demiş böyle demiş istediğiniz kadar trolleriniz ile saldırın benim arkamda Çiğli örgütü gibi örgüt var. Ben kimseden korkmam Can Atalay’ı, Osman Kavala’yı, Merdan Yanardağ’ı selamlamak istorum. İçeriye de tıkarsanız gider yatarız” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yaptığı açıklamalara gelen tepkilere ilişkin konuştu.

AK Parti’den gelen eleştirilere yanıt veren CHP’li Polat “Mahir Polat yok şöyle demiş böyle demiş istediğiniz kadar trolleriniz ile saldırın benim arkamda Çiğli örgütü gibi örgüt var. Ben kimseden korkmam Can Atalay’ı, Osman Kavala’yı, Merdan Yanardağ’ı selamlamak istorum. İçeriye de tıkarsanız gider yatarız. Günün sonunda da hak galip gelecek. Büyük bir uzlaşı sağladığınız için de önünüzde eğiliyorum. Seçilecek ilçe örgütünün her zaman arkasındayım.” dedi.

CHP’nin dışarıdan şekillendirilemeyeceğini ifade eden Polat “ 5 yıl olmuş Mert Başkan seçileli ne zaman bir birimize ihtiyaç duysak hep beraber çalıştık, hakkını teslim etmem lazım. Emeklerin için teşekkürler. Bu mücadele bitmiyor başkanım bu mücadeleye hep beraber devam edeceğiz. Bir seçim atlattık biz kazanmayı umarken ne yazık ki aramızda eşitsiz bir seçim vardı ve kazanamayınca da parti içinden çok eleştiriler gelmeye ve dışarıdan parti dizayn edilmeye çalışıldı. Yani bu salonun içinde bulunanlar dışında hiç kimse CHP’yi şekillendiremez, üyelerimiz de buna izin vermez. Gazeteciler ve televizyoncular ile başladı bu süreç. Neymiş Sayın Kemal Kılıçdaroğlu değişsin ya tek mi seçime girdi diğer genel başkanlar ve 2 Büyükşehir Belediye Başkanı da var. Bir kazanamama varsa o zaman herkes önce kendi içine bakacak” diye konuştu.

‘DEVLET BAŞI KESİLMİŞ TAVUK GİBİYDİ’ 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketlerinde devletin olmadığını kaydeden Polat, “Türkiye’de iyi ki CHP’li belediyeler vardı da pandemi dönemi onların sayesinde geçti ve merkezi idareye ders niteliğinde çalışmalar sürdürdüler. 6 Şubat’ta da bir deprem yaşadık ve depremin ilk 36 saatinde tüm kadrolarımız ile deprem bölgesindeydik ve üzülerek söylüyorum devlet başı kesilmiş tavuk gibiydi ve orada devlet yoktu. CHP’li belediyeler vardı” ifadelerine yer verdi.

POLAT NE DEMİŞTİ? CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Dikili İlçe Kongresi'nde çok sert sözlerle hedef almıştı. Polat açıklamasında “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Atatürk Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği bir öğretmenin evladıyım ve öyle yetiştim.  Bunları söylemek benim için biraz sıkıntılı ama; Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı” dedi.

(Egedesonsöz)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz