1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Ekonomi
  4. Emekli, Memur ve Asgari Ücretliye 45 Bin TL Para Yardımı!

Emekli, Memur ve Asgari Ücretliye 45 Bin TL Para Yardımı!

Birçok banka, müşterilerine çeşitli alanlarda destek sağlarken, Akbank ise başvuru yapanlara 45 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sunacağını duyurdu. Peki, kredi şartları neler? İşte merak edilenler…

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Akbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerine para iadesi, indirim, artı taksit ve hediye puan gibi olanaklar sağlamaya devam ediyor. Söz konusu kampanyaları hem bünyesine daha fazla müşteri katmak hem de mevcut müşterilerine yeni fırsatlar sağlamak için düzenleyen Akbank, şimdi de müşterilerine 45 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sunacağını duyurdu.

Buna göre, Akbank müşterilerine yüzde sıfır faizli ve 6 ay vadeli 20 bin lira ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 25 bin lira taksitli avans fırsatı sağlayacak. Kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceğini duyuran Akbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Akbank'ta neler oluyor? İşte dünden bugüne yaşananlar - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | Cumhuriyet

AKBANK 45 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan 30 Eylül’e kadar Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek sadece ilk kez ve uzaktan müşterimi olma işlemini gerçekleştiren müşteriler yararlanabilecek.

Kredi müracaatı Akbanklı Ol sürecinin sona ermesinden sonra Akbank Mobil’den yapılabilecek. Mobilden Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olmasının ardından en fazla 10 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine müracaat edebilecek.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak ve ilk defa Akbanklı olacak kişiler, belge işlemlerinin 30 Eylül tarihine kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesiyle beraber Akbank Mobil uygulamasına giriş yaparak kredi başvurusu yapabilecek.

İlgili kredi talepleri banka tarafından değerlendirilerek olumlu olması halinde müşterilerin hesabına yatırılacak.

Kampanyadan 30 Eylül’e kadar Akbank’ın herhangi bir ürün veya hizmetini etkin bir şekilde kullanmayan ve Akbank’ta inaktif statüdeki müşteriler de, Akbank Mobil uygulmasını indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” butonundan adımları takip ederek kampanyadan yararlanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz