1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. İmamoğlu ile Erdoğan arasında şaraplı atışma

İmamoğlu ile Erdoğan arasında şaraplı atışma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Roma seyahatiyle ilgili eleştirisine yanıt verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İmamoğlu’nun geçen hafta ‘2027 Avrupa Oyunları, İstanbul’un imza töreni için onlarca gazeteciyle yaptığı Roma seyahati hem ‘israf’ hem de ‘gazeteci-siyasetçi ilişkisi’ açısından eleştiri konusu.

Erdoğan dün şunları söylemişti: “Milletin onca derdi, beklentisi ve talebi varken kimse kusura bakmasın belediyelerin görevi kamusal alanda içkiyi özendirici işler yapmak, gazetecileri özel uçaklar tutup şarap festivallerine götürmek değil, insanları alkol belasından uzak tutmaya çalışmak olmalıdır. Biz bunların hiçbirini masum adımlar olarak değerlendirmiyoruz.”

İmamoğlu’nun açıklaması şöyle: “Öncelikle sayın cumhurbaşkanına burdan bilgi vereyim, biz oraya 2027 Avrupa Oyunları’nın protokolünü imzalamak için gittik. Bu işi sayın cumhurbaşkanı şaraba nasıl bağladı onu anlamadım. Ama muhtemelen kendisine bilgi veren kimse İtalya ve Roma deyince aklına şarap geliyor tahmin ediyorum ya da akşamdan kalmaydı diyebiliriz.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz