1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Politika
  4. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'den "mücadeleye devam" mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'den "mücadeleye devam" mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yerel seçime sayılı günler kala adaylık konusunda kamuoyuna "birlikte kazanma" mesajı gönderdi

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'nin yeni adayını henüz açıklamadığı İzmir'de hareketlenen kulisler sonrası kritik bir açıklama yaptı ve mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

Soyer, sosyal medya platformu X'ten İzmirlilere seslenerek İzmir üzerinden yürütülen polemiklerin asıl maksadının Türkiye'de güçlü muhalefeti bölmek,  zayıflatmak ve kişiler arasında bir kavga olduğu izlenimi yaratmak olduğunu savundu.

Milyonlarca vatandaşın inancının, sığ siyasetin kişiler üzerinden yürüttüğü oyunlara kurban edilmesini asla kabul etmediğini vurgulayan Soyer, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bizim siyasetteki asıl meselemiz demokrasi karşıtı saray rejimini yenmektir. Bunun için Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin ülke genelindeki sayısını korumak ve daha da artırmak temel görevimizdir. Sarayın 20 yılı aşkın süredir elinde tuttuğu gücü dengeleyecek tek güç yerel seçimlerdeki başarımızın devamı olacaktır. Bu nedenle tabanda mümkün olan en güçlü işbirliklerini yaratmak ve tabanın sesine kulak vermek mecburiyetindeyiz. Sığ siyasetin tuzağına düşmeyen, yerel yönetimlerdeki kazanımlarımıza sahip çıkan, kişiler değil ilkeler ve değerler üzerinden şekillenen tüm aklıselim adımların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanındayım. Toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadeleye devam edeceğim. Birlikte kazanacağız."

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz