1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Magazin
  4. Meşhur filmin devamını David Fincher yönetecekti: "İptal olmasına memnunum"

Meşhur filmin devamını David Fincher yönetecekti: "İptal olmasına memnunum"

2013 yapımı zombi filminin başrolünde Brad Pitt vardı. 35. Moskova Uluslararası Film Festivali'nin açılışını yapan korku, dünya çapında 540 milyon dolar hasılat elde etmişti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
David Fincher uzun süredir gündemde olan Dünya Savaşı Z'nin (World War Z) devam filminin iptal edilmesinden "memnun olduğunu" açıkladı. "The Last of Us daha iyisini yaptı" Netflix'in merakla beklenen filmi Killer'ın yönetmeni, GQ'ya verdiği röportajda Dünya Savaşı Z'nin planlanan devam filminin, aynı adlı video oyunu serisinden uyarlanan popüler HBO dizisi The Last of Us'la benzer temaları ele aldığını söyledi. Fincher, Marc Forster'ın 2013 yapımı zombi kıyameti filminin devamı için "Biraz The Last of Us'a benziyordu" dedi ve ekledi:
Yapmaya çalıştığımız şeyi yapmadığımıza memnunum çünkü The Last of Us'ın aynı şeyleri keşfetmek için çok daha fazla alanı var.
Fincher sözlerini şöyle sürdürdü:
Jeneriğimizde küçük paraziti kullanacaktık... Onlar bunu jenerikte ve David Frost tarzı sohbet programının yer aldığı o harika açılışta kullandı.
Dünya Savaşı Z'de Brad Pitt, kıyamet sonrası bir dünyada Birleşmiş Milletler müfettişi rolündeydi. (ŞARKUL AVSAT/ TURKİSH AVSAT)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz